22.1 C
Athens

Ενκουλού: Ο Άρης είναι φτιαγμένος να παίζει στην Ευρώπη

Ομάδα φτιαγμένη να παίζει στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο Νικολάς Ενκουλού τον Άρη, στις δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναφερόμενος στο αυριανό ματς, ο Καμερουνέζος κεντρικός τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, όμως, όπου είμαστε δυνατοί. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί κι αυτό μας βοηθάει. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Δεν είναι έξτρα κίνητρο για εμάς η βαθμολογική σημασία. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να νικάμε. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίζει στην Ευρώπη, οπότε δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα έρθει η νίκη».

Για το πώς αισθάνεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντιάλ, ο Ενκουλού τόνισε ότι «Αισθάνομαι πολύ καλά! Κάθε μέρα δουλεύω στο 100%», ενώ σχετικά με τις εντυπώσεις του από το επίπεδο της Super League επισήμανε ότι: «Είναι πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος εδώ! Κάθε μέρα δίνω όλο και περισσότερα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, για να εξελιχθώ ως παίκτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς