27.7 C
Athens

Εύκολα οι Μπακς τους Χιτ, αποχώρησε ξανά με πρόβλημα στο γόνατο ο Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς επέκτειναν το αήττητο σερί τους με την 13η νίκη τους, αλλά είδαν τον Γιάννη να αποχωρεί και πάλι με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο

Οι Μπακς δεν κατάφεραν να χαρούν την ισοπεδωτική τους νίκη απέναντι στους Χιτ, αφού είδαν και πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί νωρίς από το γήπεδο.

Το Μιλγουόκι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο το Μαϊάμι, φτάνοντας σε εύκολη επικράτηση με 128-99, ωστόσο ο Greek Freak αναγκάστηκε και πάλι να αφήσει νωρίς την ομάδα του με νέο πρόβλημα τραυματισμού. Λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και ενώ είχε την μπάλα στα χέρια του, ο Γιάννης ζήτησε εσπευσμένα time out από τον πάγκο δείχνοντας να μην πατάει καλά το πόδι του και έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι των Μπακς, ο πόνος ήταν αποτέλεσμα της σύγκρουσης, γόνατο με γόνατο, με τον Κέιλεμπ Μάρτιν, και αποφασίστηκε να μην επιστρέψει στο παρκέ. Στα έξι λεπτά που έμεινε στον αγώνα, είχε 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Θυμίζουμε ότι ο Αντετοκούνμπο ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμό στον καρπό, που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο All Star Game της Γιούτα.

Ακόμα και χωρίς τον ηγέτη τους, οι Μπακς κατάφεραν να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους, το καλύτερο στο NBA, πετυχαίνοντας την 13η συνεχόμενη νίκη τους, με 24 πόντους από τον Τζρου Χόλιντεϊ και 18 πόντους και 11 ριμπάουντ από τον Μπομπ Πόρτις.

Το βράδυ της Κυριακής οι Μπακς υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς.

Τα 12λεπτα: 42-32, 73-56, 95-74, 128-99.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς