25.4 C
Athens

Challenge Cup: Οριστικά στο ΣΕΦ ο τελικός του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο ΣΕΦ για τον τελικό του Challenge κόντρα στη Μακάμπι, με στόχο στο τέλος της βραδιάς της 15ης Μαρτίου να έχει κατακτήσει την 3η του ευρωπαϊκή κούπα

Εκεί όπου έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, εκεί όπου το 2018 αντιμετώπισε στον τελικό του Challenge τη Ραβένα, θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός.

Η CEV γνωστοποίησε πως έδρα του δεύτερου τελικού θα είναι το ΣΕΦ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:00 και ασφαλώς αναμένεται να επικρατήσει χαμός για ένα εισιτήριο.

Πέντε χρόνια μετά τον χαμένο τελικό με τη Ραβένα, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην κεντρική σάλα (αφήνοντας για ένα ματς στο Ρέντη) και μπροστά στους χιλιάδες φίλους του θα διεκδικήσει την 3η ευρωπαϊκή του κούπα στο βόλεϊ Ανδρών.

Το επόμενο διάστημα αντιλαμβάνεται κανείς πως θα υπάρξει μεγάλο τρέξιμο για τις εργασίες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ΣΦΠ και του ΣΕΦ προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό και ασφαλώς τις προπονήσεις των ομάδων πριν την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως εκείνη την εβδομάδα (για την ακρίβεια στις 16 Μαρτίου) ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο Κάουνας για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στη EuroLeague.

Σημειώνεται πως την Κυριακή 5 Μαρτίου (20:30) θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, παρουσία και φίλων του Ολυμπιακού (στο ΣΕΦ θα βρεθούν και φίλαθλοι της Μακάμπι). Ήδη ο Ερασιτέχνης έχει ενημερώσει αναλυτικά για τους τρόπους κρατήσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς