14.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά και οι σίγουροι του Μίτσελ για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αυτές είναι οι σκέψεις του Μίτσελ για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Οι σταθερές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και η τετράδα στην άμυνα που συνεχώς αλλάζει

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το μεγάλο -από κάθε άποψη- ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (25/2, 20:30), με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα έχοντας μερικές σταθερές και 1-2 ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν σήμερα Παρασκευή την προετοιμασία τους στο Ρέντη για το τεράστιο ματς του Σαββάτου, έχοντας εκτός πλάνων από τους παίκτες της πρώτης γραμμής μόνο τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Σωκράτη να δηλώνει «παρών» και να βρίσκεται κανονικά στα πλάνα και πιθανότατα στο αρχικό σχήμα του Ισπανού προπονητή.

Παρτενέρ του αναμένεται να είναι ο Οσεϊνού Μπα, ο οποίος κερδίζει καθημερινά πόντους στην προπόνηση, ενώ στα άκρα της άμυνας φαίνεται ότι θα επιστρατευθούν οι Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ, με τον Ραμόν να διεκδικεί επίσης θέση στα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, το δίδυμο Χουάνγκ – Εμβιλά δεν πρόκειται να «σπάσει» στο κέντρο, με τον Χάμες Ροντρίγκες σε ρόλο οργανωτή μπροστά τους και τους Κανός, Μπιέλ στα εξτρέμ. Ο Μπακαμπού θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στο πλάνο νίκης του Μίτσελ.

Θυμίζουμε ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου δεν θα πέφτει καρφίτσα, με τον Ολυμπιακό να έχει ανακοινώσει sold out από το απόγευμα της Τρίτης!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς