22.6 C
Athens

Ο Σέρχιο Ράμος είπε αντίο στην εθνική Ισπανίας με βέλη κατά του νέου ομοσπονδιακού προπονητή

Ο κύκλος του Σέρχιο Ράμος στην εθνική Ισπανίας έκλεισε οριστικά όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός με μια μακροσκελή επιστολή.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν εκτοξεύει βέλη κατά του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του «ανεξάρτητα από το αν θα κάνει καλές εμφανίσεις με την ομάδα του ή την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται».

Ο 37χρονος αφήνει αιχμές για το γεγονός πως πήρε αναγκαστικά τη συγκεκριμένη απόφαση και όχι κατ’ επιλογήν του φέρνοντας παραδείγματα ποδοσφαιριστών όπως ο Μόντριτς, ο Πέπε και ο Μέσι που συνεχίζουν παρά την ηλικία τους και χωρίς να μπαίνουν εμπόδια από τον προπονητή τους.

Ο Σέρχιο Ράμος κατέκτησε ένα Μουντιάλ και δύο Euro με την εθνική Ισπανίας καταγράφοντας 180 συμμετοχές (με 23 γκολ). Το ντεμπούτο του με τη Φούρια Ρόχα το πραγματοποίησε τον Μάρτιο του 2005 ενώ 16 χρόνια αργότερα κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή καθώς και ο Λουίς Ενρίκε δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του στο τελευταίο Μουντιάλ του Κατάρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς