18.8 C
Athens

Αποσύρεται από την εθνική Κροατίας ο Λόβρεν

Την απόφασή του να κρεμάσει οριστικά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, ο 33χρονος αμυντικός της Λιόν αποχαιρετά την Κροατία, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Ήρθε η ώρα να πω το τελευταίο μου αντίο στην εθνική ομάδα της Κροατίας, παρόλο που θα παραμείνω για πάντα πιστός ακόλουθός της.

Ως παιδί, ονειρευόμουν να παίξω σε μεγάλα τουρνουά και να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα. Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τη φόρεσα, αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα – σαν να φοράω την κάπα του Superman. Ένιωσα δυνατός, σίγουρος και ατρόμητος, όπως και ο αγαπημένος μου υπερήρωας.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου, όλους τους συμπαίκτες μου, όλους τους ανθρώπους στα παρασκήνια. Ας μείνουμε ο ένας στο πλευρό του άλλου, όπως κάναμε μέχρι τώρα, γιατί η ενότητα μεταξύ μας ήταν πάντα η μοναδική ιδιότητα που μας ξεχωρίζει από όλους – είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Σας ευχαρισρτώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στον συγκινητικό του αποχαιρετισμό ο Λόβρεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς