16.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η πώληση του Κούτσια στη Chicago Fire, δανεικός στην Κουιαμπά ο Κουαλιάτα

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Chicago Fire για την πώληση του Γιώργου Κούτσια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ - Δανεικός στη βραζιλιάνικη Κουιαμπά ο Κουαλιάτα

Έτοιμος να αλλάξει ήπειρο είναι ο Γιώργος Κούτσιας. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει ικανοποιημένος από τη νέα πρόταση της Chicago Fire, η οποία είναι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και οι δύο πλευρές είναι στις τελικές συζητήσεις για την ολοκλήρωση του deal.

Ο Έλληνας επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και έτσι η μεταγραφή φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί.

Τη φετινή χρονιά ο 19χρονος επιθετικός έχει καταγράψει 22 εμφανίσεις με την ομάδα της Μαγνησίας και έχει 4 γκολ και μία ασίστ. Με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου έχει αγωνιστεί συνολικά 12 φορές.

Αυτή δεν θα είναι η μόνη παραχώρηση από πλευράς ΠΑΟΚ, αφού οι Ασπρόμαυροι είναι κοντά στο να παραχωρήσουν ως δανεικό τον Νικολάς Κουαλιάτα στην Κουιαμπά της Βραζιλίας. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως το 2026, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και έτσι θα δοθεί δανεικός ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς