19.4 C
Athens

Τζόκοβιτς: Βασικός μου αντίπαλος παραμένει ο Ναδάλ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την άνοδο του Κάρλος Αλκαράθ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως βασικός του αντίπαλος παραμένει ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει εντυπωσιάσει και έχει μπει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του Τένις. Την προηγούμενη χρονιά, ο 19χρονος Ισπανός, κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο Grand Slam και έγινε ο νεότερος τενίστας που καταφέρνει να ανεβεί στο No1 της παγκόσμιας κατάταξης, στην Open Era.

Πλέον, ο Ισπανός επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν.

Παρόλα τα επιτεύγματα του νεαρού Αλκαράθ, ο Τζόκοβιτς συνεχίζει να θεωρεί μεγάλο του αντίπαλο τον Ραφαέλ Ναδάλ, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Αναλυτικά:

«Ο βασικός μου αντίπαλος παραμένει ο Ναδάλ. Παρότι ο Άλκαραθ είναι Νο2, ήταν Νο1, έχει κερδίσει Grand Slam και κατά γενική ομολογία είναι το Next Big Thing του αθλήματος, νιώθω ότι η αντιζηλία μου με τον Ναδάλ είναι δύσκολο να εξαφανιστεί, επειδή κάποιος νεαρός κάνει σπουδαία πράγματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο”.

Ο Ναδάλ ήταν ο μεγαλύτερός μου αντίπαλος και πιθανότατα θα παραμείνει ο σπουδαιότερος που είχα σε όλη την καριέρα μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς