18 C
Athens

Λεπενιώτης: Με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου, με σεβασμό και ταπεινότητα να φτάσουμε μέχρι τέλους

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε στο OlympiacosTV μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του κι έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία για την οποία όλοι δούλευαν εδώ και καιρό.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την ίδια ταπεινότητα και τον ίδιο σεβασμό με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η Κρήτη φέρνει γούρι: «Ναι, συνεχίσαμε για δεύτερη χρονιά. Το Κύπελλο ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Ήρθε σχετικά εύκολα θα έλεγα, γιατί η ομάδα πραγματικά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι κάτι το οποίο το προετοιμάζαμε πολύ καιρό. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια και νομίζω παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Είναι ο δεύτερος τίτλος για φέτος, μετά το Super Cup, οπότε συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, με τον ίδιο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Για το πρώτο Final Eight: «Νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών πρέπει όλες οι ομάδες να είναι ικανοποιημένες. Είναι μια καινούργια διοργάνωση που στην Ευρώπη γίνεται πολλά χρόνια. Εδώ έγινε για πρώτη φορά. Οργανωτικά η ομοσπονδία έκανε πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό και τις επόμενες χρονιές να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο».

Για τη θερμή υποστήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού και το αν θα βρίσκει εισιτήρια για τα ματς που γίνονται στο ΣΕΦ: «Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο ‘πρόβλημα’. Ο κόσμος και φέτος είναι πολύ κοντά στην ομάδα, στηρίζει την ομάδα, την έχει αγαπήσει την ομάδα και τον τρόπο που αγωνίζεται. Πραγματικά του οφείλουμε (σσ. του κόσμου) ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πιστεύω τα επόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ και μέχρι τέλους της χρονιάς θα είναι μια γιορτή. Όπως είπα και πριν, επειδή σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου να πάμε μέχρι τέλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς