16.7 C
Athens

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 8-21: Επιβλητικό πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του Κατσούλη

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία (10-10) με τη Ραντνίτσκι στη Σερβία, για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Την Τετάρτη (22/2) το μεσημέρι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εύκολα με 21-8 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 σε μία νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Γιώργου Κατσούλη που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης.

Ο Θρύλος, μετά και την ισοπαλία (10-10) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό (4η αγωνιστική Β’ φάσης), έφυγε με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και προηγήθηκε μέχρι και με 8-0 και 17-2.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 2-7, 1-6, 5-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής, Καλάργυρος, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Καράτζας, Κούπμαν, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 4, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Λιαντζίρης

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς