16.5 C
Athens

Η Γκράινερ θα συνεχίσει την καριέρα της στους Φοίνιξ Μέρκιουρι

Η Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Μπρίτνεϊ Γκράινερ, η οποία απελευθερώθηκε από μια ρωσική φυλακή στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο για να παίξει στους Φοίνιξ Μέρκιουρι του WNBA, ανακοίνωσε η ομάδα την Τρίτη (21/2).

«Είναι μια υπέροχη μέρα για όλους μας να ανακοινώσουμε ότι η Μπρίτνεϊ Γκράινερ υπέγραψε για να παίξει για τους Μέρκιουρι το 2023», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τζιμ Πίτμαν, σε δελτίο Τύπου.

«Μας έλειπε η Μπ.Γκ. κάθε μέρα που έφευγε και, ενώ το μπάσκετ δεν ήταν το πρωταρχικό μας μέλημα, η παρουσία της στο παρκέ, στα αποδυτήριά μας, στον οργανισμό μας και στην κοινότητά μας, έλειπε πολύ. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τους πόρους του οργανισμού μας για να την υποστηρίζουμε, εντός κι εκτός παρκέ, και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφει στο μπάσκετ, το οποίο αγαπά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια ξεχωριστή υπογραφή και σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για όλους μας».

Η Γκράινερ έπαιξε για τελευταία φορά για τους Μέρκιουρι τη σεζόν του 2021, όταν είχε μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας της με μέσο όρο 20,5 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 30 αγώνες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς