21.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Κρίσιμη ημέρα για Σωκράτη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει ξανά σήμερα (22/2) να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, με τα πρώτα μηνύματα ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» να είναι ενθαρρυντικά

Ο Ολυμπιακός αρχίζει κι ανεβάζει στροφές ενόψει του τεράστιας βαθμολογικής -κι όχι μόνο- σημασίας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μίτσελ να γνωρίζει από τη Δευτέρα ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκάρι Ροντρίγκες και να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ ένιωσε ένα τράβηγμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία και δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από την Δευτέρα, με τα δεδομένα για την παρουσία του ή μη στο ντέρμπι του Σαββάτου να παραμένουν μετέωρα.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα, αλλά πολλά θα κριθούν στη σημερινή (22/2) προπόνηση, στην οποία ο αρχηγός των Πειραιωτών θα δοκιμάσει τις αντοχές του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς