24.6 C
Athens

Αμόκ στη Μακάμπι: Sold out σε 2′ για τον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό!

Μέσα σε 2' εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό, με τους Ισραηλινούς να ετοιμάζουν μια καυτή ατμόσφαιρα στη Shlomo Group Arena

Χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά (χωρίς καμία δόση υπερβολής) για να κάνουν φτερά όλα τα εισιτήρια που διατέθηκαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup στο Ισραήλ κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 20:30.

Η αναμονή για ένα εισιτήριο ήταν τεράστια και με το που άνοιξε το σύστημα την Τρίτη (21/2) στις 17:30, άμεσα γνωστοποιήθηκε πως εξαντλήθηκαν όλα και θα διατεθούν κι άλλα μόνο αν υπάρξουν επιστροφές και ακυρώσεις.

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στη Shlomo Group Arena που αποτελεί το μπασκετικό σπίτι της Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ θα είναι και η έδρα του 4ου ομίλου της τελικής φάσης του Eurovolley κι εκεί θα βρίσκεται και η εθνική Ελλάδας. Οι Ισραηλινοί είχαν προσπαθήσει για το Yad Eliyahu ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό ελέω EuroLeague.

Εν ολίγοις, 3.400 φίλοι της Μακάμπι μέσα σε 2′ εξάντλησαν τα εισιτήρια και αρκετοί έμειναν απογοητευμένοι που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν. Σημειώνεται πως φίλοι του Ολυμπιακού θα πάρουν κι εκείνοι ένα μικρό αριθμό, με τους Ισραηλινούς να υποστηρίζουν πως η Μακάμπι στη ρεβάνς στην Ελλάδα θα έχει περίπου 180 οπαδούς της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς