26.1 C
Athens

Ντέμης: Μια χαρά ήταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, δεν είναι κόκκινη… αναγκαστικά στον Ίνγκασον

Η ΑΕΚ «φωνάζει» για άλλη μία αγωνιστική και θεωρεί ότι έχει αδικηθεί σε όλα τα εκτός έδρας φετινά της ντέρμπι, όπως εκφράστηκε από τον σύμβουλο επικοινωνίας της ομάδας, Γιάννη Καραλή, ωστόσο ο πιο ψύχραιμος και αντικειμενικός Ντέμης Νικολαϊδης προσγειώνει απότομα την Ένωση, τουλάχιστον για τα όσα διαμαρτύρεται από το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, μέσω της εκπομπής του στη NOVA, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ο Νορβηγός διαιτητής του ματς (Έσκας) ήταν «μια χαρά» και σωστά δεν απέβαλλε τον Ίνγκασον στη φάση με τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που όπως είπε θα μπορούσε να δώσει φάουλ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ντέμη για τη διαιτησία στο ντέρμπι Δικεφάλων:

«Μια χαρά ήταν η διαιτησία, συνεπής ήταν ο διαιτητής. Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, διαμαρτύρεται και ο ΠΑΟΚ άρα μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Θα μπορούσε να σφυρίξει φάουλ στον Ίνγκασον, αλλά δεν είναι κόκκινη… αναγκαστικά. Θα έπρεπε να είναι σε προφανή θέση για γκολ και να είναι στην κατοχή του η μπάλα.

Είδα έναν διαιτητή που άφηνε τα μαρκαρίσματα. Θα μπορούσε να βγάλει μια κάρτα στον Άμραμπατ για παράδειγμα σε ένα μαρκάρισμα στον Σάστρε. Όσον αφορά τη μονομαχία Αραούχο-Ολιβέιρα, προσπαθεί ο Ολιβέιρα να πατήσει στο χορτάρι και επειδή το μαρκάρισμα γίνεται τόσο γρήγορα τον πατάει. Καθαρός παίκτης ο Αραούχο, παθιασμένος απλά επειδή πήγε με τις τάπες για αυτό και πήρε την κίτρινη», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς