17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτη ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων»

Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για την αγωνιστική κατάσταση των Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτη Παπασταθόπουλου με φόντο το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο καμίνι του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρας από τη Φθιώτιδα και την έδρα της Λαμίας με 3-0 για να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, που τρέχει από τον περασμένο Οκτώβριο και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αλλάξει σελίδα από τη Δευτέρα κι έχουν ανοίξει αυτή με φόντο το μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» το ερχόμενο Σάββατο (25/2, 20:30), στο οποίο θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους φέρει στο -2 από την κορυφή.

Με το μυαλό στο ντέρμπι «αιωνίων» πλέον ο Μίτσελ καλείται να ετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς τον Γκάρι Ροντρίγκες μέσα σε αυτά, αφού ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποχώρησε με θλάση μόλις στο 5ο λεπτό από το ματς τη Λαμία και θα μείνει εκτός πιθανότατα μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει ότι δεδομένα θα απουσιάσει και από τον επαναληπτικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στον Πειραιά στις 1 Μαρτίου, με το βλέμμα στα πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ ένιωσε ένα σφίξιμο μετά το ματς στη Φθιώτιδα και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στην προπόνηση της Δευτέρας (20/2) στο Ρέντη, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Πάντως, η παρουσία του ή μη στο ντέρμπι με το «τριφύλλι» θα κριθεί κυριολεκτικά στα τελευταία 24ωρα πριν τη σέντρα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς