26.1 C
Athens

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Από τα πλέι άουτ μέχρι τα πλέι οφ, μία… μεζούρα δρόμος

Μία υπέροχη κεφαλιά του Ροτάριου στο 33′ ήταν αρκετή για τον Ατρόμητο ώστε να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, που τον διατηρεί ζωντανό -υπό προϋποθέσεις- στη μάχη των πλέι οφ.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του Λεβαδειακού, οι Βοιωτοί ήταν ξανά νωχελικοί κι ακίνδυνοι παραμένοντας στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας (13ος με 13 βαθμούς).

Εξαιρετικός ο Αγκιμπού Καμαρά -αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό-, που κέρδισε την αποβολή του Βήχου (δέχθηκε δύο κίτρινες σε διάστημα 1,5 λεπτού!) και είχε και σουτ στο δοκάρι.

Οι Περιστεριώτες θα χρειαστεί να περιμένουν τώρα τη δικαστική απόφαση για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ, έχοντας κάνει το… 1-0 στις δικαστικές αίθουσες μετά την πρωτόδικη απόφαση υπέρ του. Εκκρεμεί, όμως, η απόφαση μετά την έφεση της Ένωσης. Εφόσον αποφασιστεί να γίνει το παιχνίδι, τότε η ομάδα του Κόλμαν θα έχει ακόμα τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εξάδα μέχρι τέλους, περιμένοντας παράλληλα και δώρα από Βόλο και Άρη…

Το ματς δεν είχε υψηλό ρυθμό, ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αλλά ήταν άστοχος στην τελική ενέργεια. Το γκολ του Ροτάριου, πάντως, αποδείχθηκε «λίρα 100» για τους Περιστεριώτες, που παρέμειναν στην 7η θέση με 28 βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (75΄Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (60΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (50΄Κιάρτανσον).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46΄Βήχος), Μεχία (46΄Σβάρκα) (61΄Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80΄Σακό), Γιαννιώτας (72΄Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγιεφ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς