19.7 C
Athens

Σαμασέκου: Όλοι μου έλεγαν ότι θα σκοράρω κόντρα στη Λαμία, μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της άνετης επικράτησης του Ολυμπιακού (3-0) στη Λαμία, με τον 27χρονο άσο από το Μάλι να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Πειραιωτών και να το χαίρεται με την ψυχή του.

Ο Αφρικανός χαφ είχε πληθωρική παρουσία στο ματς της Φθιώτιδας και κέρδισε τον προπονητή του, με τον ίδιο σε δηλώσεις στο Olympiacos TV να αποκαλύπτει τη στιχομυθία της προηγούμενης εβδομάδας με τους συμπαίκτες του που είχαν προβλέψει ότι θα σκοράρει αλλά και να αναφέρει ότι του είχε λείψει το συναίσθημα του γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να συγχαρώ όλους μου τους συμπαίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε. Το κερδίσαμε με τρία γκολ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες».

Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του μετά το γκολ: «Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα μου έλεγαν ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Όταν έγινε, είπα ότι θα νικήσουμε, ήταν σαν μια στο εκατομμύριο να συμβεί αυτό που είχαν προβλέψει. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα και ελπίζω να πετύχω κι άλλα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμη νωρίς, γιατί μόλις βγήκα από αυτό το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, σημαντικό να γίνει καλή προετοιμασία. Θέλουμε να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς