17.3 C
Athens

Ξέσπασε για τη συμπεριφορά του κόσμου και των δημοσιογράφων ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τους οπαδούς της Ρόμα αλλά και τους δημοσιογράφους μετά τη νίκη επί της Βερόνα.

Σε τροχιά Champions League βρίσκεται η Ρόμα, η οποία ανέβηκε στην 3η θέση μετά τη νίκη επί της Βερόνα.

Ρόμα – Βερόνα 1-0: Επιστροφή στις νίκες με το παρθενικό τέρμα του Σολμπάκεν (vid)

Παρόλα αυτά το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, με τον Ζοσέ Μουρίνιου να τα βάζει μετά το τέλος του ματς με τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βερόνα που δεν σε αφήνει να φτιάξεις φάσεις. Ήρθε μία νίκη που την άξιζαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους μετά από την κόπωση που υπήρχε λόγω του ματς στην Αυστρία για το Europa League.

Κατά τη γνώμη μου αυτή η ομάδα δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει.

Εντάξει το sold out αλλά υπάρχει ατμόσφαιρα και ατμόσφαιρα. Εάν δίνει ώθηση στην ομάδα αυτό είναι ένα πράγμα, εάν είναι όπως στο ματς με την Βερόνα όπου σφυρίζει από την πρώτη λάθος πάσα, δεν μας βοηθάει.

Δεν έχουμε ούτε τον Καφού ούτε τον Μαϊκόν, όμως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο καλά δουλεύουμε. Ο Μποβέ είναι πιο οπαδός από τους φανατικούς, τα πάει καλά και εξελίσσεται.

Έπρεπε να πάει δανεικός σε ομάδα της Serie C, τώρα είναι βασικός στην Ρόμα.

Είναι δεδομένο πως δεν μας βοηθάει ο Τύπος επειδή όλοι είναι φαινόμενα εκτός από την Ρόμα που νικάει μόνο από τύχη ή από στημένες φάσεις.

Εγώ δεν αξίζω συγχαρητήρια, αυτά τα αξίζει η ομάδα και οι παίκτες. Οφείλω να προστατέψω τους παίκτες μου που αξίζουν περισσότερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς