12 C
Athens

Αγγελόπουλοι: Η δίψα για τίτλους δε σταματάει, αποτέλεσμα χημείας κι επιμονής αυτό που βλέπουμε σήμερα

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν περήφανοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό κι εξήγησαν πως η εικόνα και η υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα είναι αποτέλεσμα πολύχρονης δουλειάς, επιμονής και χημείας

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου με τον Ολυμπιακό και οι δύο πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ εξήγησαν πως η δίψα δεν σταματάει ποτέ. Παράλληλα, τόνισαν πως η δουλειά που καρποφορεί τώρα, έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με πολύ μεγάλη επιμονή.

 

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για τους τίτλους και για αυτά που έρχονται. Η ομάδα παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ τη θαυμάζει όλη η Ευρώπη και η Ελλάδα και είμαστε περήφανοι για αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αυτό που βλέπουμε σήμερα έχει ξεκινήσει πάρα πολλά χρόνια, με επιμονή, με ό,τι έχουμε περάσει. Αυτό δεν αρκεί μόνο του, θέλει χημεία ομάδας με προπονητή, προέδρους. Τα έχουμε πετύχει αυτά και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Η δίψα για τίτλους δε σταματάει. Τον σημερινό τίτλο τον αφιερώνω στα παιδιά μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς