17.7 C
Athens

Θαυμαστής του Ολυμπιακού και του Βεζένκοφ ο Σαμπόνις: «Θα λατρεύαμε να τον έχουμε εδώ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Σάσα Βεζένκοφ, ο Λιθουανός αστέρας των Κινγκς, που αδημονεί για τη συνεργασία του με τον Βούλγαρο άσο στο NBA

Ο Ντομάντας Σαμπόνις πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Κινγκς Σακραμέντο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τον Λιθουανό σε συνέντευξη ενόψει της συμμετοχής του στο 72ο All-Star Game να κάνει αναφορά στον Σάσα Βεζένκοφ και στην πορεία – εξέλιξή του με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Σαμπόνις, αφού τόνισε ότι παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια της Euroleague, άνοιξε το «κεφάλαιο Βεζένκοφ» μετά από σχετική ερώτηση που τού έγινε μιλώντας με αποθεωτικά λόγια για τον άσο του Ολυμπιακού, που βαδίζει ολοταχώς προς το βραβείο του MVP της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαμπόνις:

«Ναι, τον παρακολουθώ. Είναι σπουδαίος παίκτης, πολύ ταλαντούχους! Παίζει εκπληκτικά στην Ευρώπη. Κάνει με τον Ολυμπιακό σπουδαία πορεία στην Ευρωλίγκα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, αλλά προφανώς θα το λατρεύαμε να τον έχουμε εδώ πέρα».

Για το γεγονός πως είναι και οι δύο αριστερόχειρες: «Ναι έτσι, μπορεί να σουτάρει καλά την μπάλα. Για μας όσο περισσότεροι σουτέρ υπάρχουν, τόσο το καλύτερο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς