21.8 C
Athens

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 12-5: Χαλαρό απόγευμα πριν τα κρίσιμα

Εύκολο απόγευμα απέναντι στον Πανιώνιο είχε ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο. Οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης και Κυπελλούχες Ελλάδας επικράτησαν με 12-5 των Κυανέρυθρων στο Παπαστράτειο για να κάνουν το 16/16 στην Α1 πόλο Γυναικών.

Η διαφορά ασφαλείας των τριών τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο έδωσε τη δυνατότητα στον Αλεξάνταρ Τσίριτς να δοκιμάσει πράγματα και οι Ερυθρόλευκες να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη με πρώτη σκόρερ τη Βασιλική Πλευρίτου που πέτυχε 5 τέρματα.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στη 17η αγωνιστική της Α1 και το ματς με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό (22/2), ενώ το άλλο Σάββατο (25/2), αντιμετωπίζουν την Ματαρό στην Ισπανία, στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League, με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-5

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-1, 4-2, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 5, Σάντα 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Χριστοδούλου-Άουτ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαναστασίου): Λ. Μαυρωτά, Κάσεϊ, Ιφ. Μαυρωτά 1, Μπογατσένκο 1, Κοτσάφτη, Μαστροκάλλου 1, Θωμοπούλου, Ε. Λούδη, Κώτσια 1, Αν. Λούδη 1, Δ. Παπαναστασίου, Ανθ. Παπαναστασίου, Κάτσιου, Μήτσου, Υφαντή

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς