24.6 C
Athens

MARCA: «Οι λόγοι της αποχώρησης Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό και η… επιστροφή στη Ρεάλ»

Η ισπανική ιστοσελίδα προσπαθεί να εξιχνιάσει τη «μυστήρια υπόθεση» Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, εξηγεί τους βασικούς λόγους του πρόωρου διαζυγίου των δύο πλευρών και αναφέρεται στα επόμενα πλάνα του Βραζιλιάνου αστέρα

Σε εκτενές της ρεπορτάζ η Marca προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της σύντομης θητείας του Μαρσέλο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, μετά την είδηση ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά, μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του στη χώρα μας.

Οριστικό: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο, λύθηκε το συμβόλαιό του!

Η πασίγνωστη ισπανική εφημερίδα στο κείμενό της προσπαθεί να βρει τα αίτια πίσω από την «μυστήρια υπόθεση» της μεταγραφής του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, όπως τονίζει, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι αρκετοί τραυματισμοί του (και πολλοί απ’ αυτούς που δεν εξηγήθηκαν ποτέ) τον άφησαν πρόωρα εκτός πλάνων, ενώ αναφορά γίνεται και στις σχέσεις του με τον Μίτσελ, οι οποίες σύμφωνα με τους Ισπανούς δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ο 34χρονος σπουδαίος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από άλλον σύλλογο (πιθανότατα από MLS) που τον ικανοποιεί και μετά από τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού πάρθηκε η απόφαση να λυθεί από τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών, που επί της ουσίας ποτέ δεν ευοδώθηκε.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στην Ελλάδα, ο Μαρσέλο πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με αυτά κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο να αποτελούν το μοναδικό highlight του, όταν με τα τρία υπέροχα γκολ του έδειξε ένα δείγμα της τεράστιας κλάσης του.

Πάντως, σύμφωνα με τη MARCA, για αρχή, θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, αυτά της Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία του αλλά και κάποιες ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Μαδριλένων, πριν πάρει την όποια απόφαση για τον επόμενο και μάλλον τελευταία σταθμό της πλούσιας καριέρας του. Ίδωμεν…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς