17.7 C
Athens

Χωρίς τον Πίτερς κόντρα στον Παναθηναϊκό: Αυτή είναι η 12άδα του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό

Με την απουσία του Άλεκ Πίτερς θα διεκδικήσει την πρόκριση σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου ο Ολυμπιακός απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του: Αναλυτικά οι επιλογές του Μπαρτζώκα για την τελική 12άδα

Χωρίς τον Άλεκ Πίτερς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (18/2, 19:15) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός και ο Τσάμης, επιστροφή στην 12άδα για τον Μπολομπόι, με απόφαση Μπαρτζώκα για την εξάδα των ξένων.

Αναλυτικά η επιλογή της 12άδας των Ερυθρολεύκων για τον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στους Πράσινους: Κώστας Σλούκας, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοβ, Μουσταφά Φαλ, Ταρίκ Μπλακ, Τζόελ Μπόλομποϊ, Μιχάλης Λούντζης, Τζορτζ Πάπας.

Το σκεπτικό του προπονητή του Ολυμπιακού είναι να πάει στον κρίσιμο ημιτελικό που μοιάζει σαν… πρόωρος τελικός με διαθέσιμους τους 3 σέντερ του (Μπλακ, Μπολομπόι, Φαλ) και να «τραβήξει» περισσότερο στο τέσσερα τον Παπανικολάου, ενώ υπό προϋποθέσεις σε αυτή τη θέση μπορεί να βοηθήσει και ο Μπολομπόι, ο οποίος ήταν αυτός που «κόπηκε» από την αναμέτρηση των προημιτελικών με τον Άρη.

Κύπελλο: Η… γνωστή διαιτητική τριάδα θα διευθύνει τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς