27.5 C
Athens

Ιντάλγκο: Να κερδίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό και να το πανηγυρίσουμε με τη Θύρα 7

Ο Ολυμπιακός πάει με… φόρα στο δεύτερο σερί ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Volley League, δύο ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στους τελικούς του Challenge Cup με επική ανατροπή μέσα στο Μαρούσι.

Αυτή τη φορά, στο κατάμεστο «Μ. Μερκούρη» οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξη, με τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο να ανυπομονεί για ένα γεμάτο γήπεδο στο κλειστό του Ρέντη ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουβανού άσου:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα), θα είναι άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε εναντίον τους, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, παίξαμε εξαιρετικά καλά στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν! Έχουμε οκτώ πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να ανοίξουμε τη διαφορά αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο, δείχνοντας τις ικανότητες μας στο γήπεδο.

Προχθες, ήταν μια υπέροχη μέρα για την ιστορία του Ολυμπιακού. Θα μου άρεσε να δω ένα γεμάτο γήπεδο αύριο, για να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας την πρόκριση στους τελικούς της Ευρώπης!

Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, μαζί με τη Θύρα 7. Εμείς, οι παίκτες, θέλουμε να είμαστε και αύριο δυνατοί, να δώσουμε τα πάντα για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Για αυτή την ομάδα, που μας έχει δώσει την ευκαιρία να γίνουμε μέρος της ιστορίας της! Της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς