19.7 C
Athens

NBA Αll-Star: Ο Χοσέ Αλβαράδο έλαμψε στο Rising Stars υπό τις οδηγίες του θρυλικού Πάου Γκασόλ (vid)

Ο Χοσέ Αλβαράδο των Νιου Ορλεάνς Πέλικανς σημείωσε το νικητήριο τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Πάου Γκασόλ επιβλήθηκε με 25-20 της ομάδας Ζακίμ Νοά και κέρδισε τον διαγωνισμό Jordan Rising στο All Star Weekend στο Σολ Λέικ Σίτι.

Το μακρινό σουτ ολοκλήρωσε ένα σερί 9-4 και επέτρεψε στην ομάδα Πάου να πετύχει το στόχο των 25. Ο Αλβαράδο αναδείχθηκε MVP του Rising Stars.

Ο Μπένεντικτ Ματούριν των Ιντιάνα Πέισερς είχε επτά πόντους για την ομάδα Πάου Γκασόλ. Ο προπονητής των νικητών , πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, αναδείχθηκε φιναλίστ του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Ο Κουεντίν Κράιμς των Νικς Νέας Υόρκης σημείωσε 14 πόντους για την ομάδα Ζοαμίκ Νοά, ο οποίος ήταν ο καλύτερος αμυντικός παίκτης του NBA για τη σεζόν 2013-14.

Η ομάδα Πάου Γκασόλ έφτασε στον τελικό με μια πειστική νίκη με 40-25 επί της ομάδας Ντιρόν Ουίλιαμς (πρώτη παίκτης της Γιούτα Τζαζ). Ο Αλβαράδο πρωταγωνίστησε κι εκεί με 13 πόντους.

Ο Γκριμς σημείωσε 13 πόντους και πέτυχε το τρίποντο με το οποίο έληξε το παιχνίδι καθώς η ομάδα Ζοακίμ Νοά σημείωσε νίκη με 40-32 επί της ομάδας Τζέισον Τέρι (8ος στην ιστορία του ΝΒΑ με 2.282 καλάθια τριών πόντων στην καριέρα του), μια ομάδα γεμάτη με παίκτες της G-League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς