18.2 C
Athens

«Η Μίλαν θέλει τον Κωνσταντέλια, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητάει 15-20 εκατ. ευρώ»

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να εξασφαλίσει από φέτος το μέλλον του ταλαντούχου Γιάννη Κωνσταντέλια στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2027 ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιο του νεαρού Έλληνα ακραίου, ωστόσο οι ευρωπαϊκές σειρήνες και δη από την Ιταλία για τον 19χρονο επιθετικό δεν παύουν να ηχούν δυνατά.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο «tuttomercato» η Μίλαν ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Κωνσταντέλια και φαίνεται να έχει έρθει ήδη σε επαφές με τον Ζοσέ Μπότο για τις πρώτες συζητήσεις, αν και όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι Θεσσαλονικείς ζητούν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν από τώρα, τη στιγμή που οι Μιλανέζοι φέρεται να προσφέρουν έως και 10!

«Ο Πάολο Μαλντίνι που κατέχει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Μίλαν, βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

Κανείς δεν έχει ακόμη ικανοποιήσει πλήρως τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, που θεωρεί τον Κωνσταντέλια προοπτική με τεράστιο μέλλον και ως εκ τούτου οι απαιτήσεις τους κυμαίνονται στα 15-20.000.000 ευρώ και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», όπως γράφουν οι Ιταλοί.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς