14.9 C
Athens

Βεζένκοφ και Σλούκας υποψήφιοι για τον τίτλο του MVP της σεζόν στην Ευρωλίγκα!

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα της Ευρωλίγκας με δύο παίκτες της ως υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς: Το πολυβόλο Σάσα Βεζένκοφ και ο ηγέτης Κώστας Σλούκας ανάμεσα στους άλλους 5 που μάχονται για το σπουδαίο ατομικό βραβείο

Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Σλούκας είναι αμφότεροι υποψήφιοι για τον τίτλο του MVP της σεζόν στην regular season της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης με δύο παίκτες της στη σχετική λίστα.

Υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο MVP της Ευρωλίγκας είναι οι Μάικ Τζέιμς της Μονακό, Ματίας Λεσόρ της Παρτίζαν, Βασίλιε Μίτσιτς της Αναντολού Εφές, Τζόναθαν Μότλι της Φενέρμπαχτσε και Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τη μία το «πολυβόλο» Σάσα Βεζένκοφ που από την αρχή της σεζόν σαρώνει τα ατομικά βραβεία ως MVP της αγωνιστικής (5 φορές μέχρι σήμερα) και παραμένει σταθερά πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 23,5 βαθμούς κατά μέσο όρο, στα ριμπάουντ με 7,4 και δεύτερος σκόρερ με 18,4 πόντους ανά ματς.

Από την άλλη ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης, Κώστας Σλούκας, με 6,5 ασίστ ανά ματς, ενώ ακόμη προσφέρει κατά μέσο όρο 11,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 16,7 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ασταμάτητοι!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς