24 C
Athens

Καθαρές οι εξετάσεις του Γιάννη στον καρπό, τρέχει να προλάβει το All-Star Weekend

Ο τραυματισμός του Γιάννη στον καρπό του δεξιού του χεριού άγχωσε τους πάντες, ωστόσο δεν δείχνει σοβαρός και δίνει ελπίδες στους φανς του NBA ενόψει του All-Star Game στη Γιούτα

Το Μιλγουόκι επέκτεινε στους 12 σερί αγώνες το νικηφόρο σερί του στην regular season του NBA παίρνοντας μία «πύρρειος» νίκη στο Σικάγο επί των Μπουλς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας και να είναι αμφίβολος για το All-Star Game του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Μπουλς – Μπακς 100-112: Τα Ελάφια «δάγκωσαν» τους Ταύρους αλλά ανησυχούν για τον τραυματία Γιάννη (vid)

Ο Έλληνας αστέρας τραυματίστηκε στον καρπό του δεξιού του χεριού μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα στο Σικάγο και αποχώρησε με έντονους πόντους από το γήπεδο. Βέβαια, μέχρι τότε είχε προλάβει να γράψει ξανά ιστορία, όντας πλέον και ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μπακς, πέρα από κορυφαίος σκόρερ!

Στα θετικά, το γεγονός ότι η ακτινογραφία του Greek Freak στο δεξί του χέρι δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό ή σοβαρό για τη συνέχεια, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος τη δεδομένη χρονική στιγμή για τη συμμετοχή του στο πολυαναμενόμενο All-Star Weekend υπό τον φόβο μίας υποτροπής ή ενός πιο σοβαρού τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης των Μπακς είναι αρχηγός στην ομάδα της Ανατολής, απέναντι σε αυτή του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιθανή μη συμμετοχή του θα φέρει τα πάνω-κάτω στο ματς των… αστέρων της διοργάνωσης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς