20.8 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Μ. Γιουνάιτεντ 2-2: Χορταστικό θέαμα και ανοιχτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς (vid)

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές, γκολάρες και αρκετές εναλλαγές στα συναισθήματα Καταλανοί και Κόκκινοι Διάβολοι τα άφησαν όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ» με φόντο το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Europa League

Ματσάρα και ανοιχτοί λογαριασμοί στο Καμπ Νου! 

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούστηκαν στη Βαρκελώνη για τη φάση των  μπαράζ των «16» του Europa League, σε μία συνθήκη παράξενη και άγνωστη για το ένδοξο παρελθόν στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, που από τις μονομαχίες για τον τίτλο στο Champions League κατέληξαν στο σήμερα να μάχονται για το εισιτήριο των προημιτελικών στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακόμα κι έτσι, το θέαμα στο Καμπ Νου ήταν χορταστικό, με το τελικό σκορ (2-2) έπειτα από ανατροπές και διακυμάνσεις συναισθημάτων να αφήνει ορθάνοιχτα όλα τα σενάρια για την σπουδαία ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ».

Το παραπάνω γκολ του Ραφίνια έμελλε να είναι και το τελευταίο ενός χορταστικού δεύτερου ημιχρόνου, όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ.

Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Μάρκος Αλόνσο για το 1-0 με το… καλησπέρα του β’ μέρους (50′), με τους Άγγλους να απαντούν άμεσα στο 52′ (με ποιον άλλον;) τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος δεν σταματά να σκοράρει.

Μάλιστα, από δική του ενέργεια λίγο αργότερα (57′) ήρθε και η φάση του 1-2, με τον Ζιλ Κουντέ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Μπάρτσα αντέδρασε με το γκολ του Ραφίνια και θα μπορούσε να έχει φτάσει στην ανατροπή -στην ανατροπή- με τον Κρίστενσεν λίγο πριν το φινάλε αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα. Τελικώς, τα πάντα θα κριθούν στο «Θέατρο των Ονείρων» σε μία εβδομάδα…

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο, Άλμπα, Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόβσκι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια, Κασεμίρο, Φρεντ, Σάντσο, Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέκχορστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς