26.1 C
Athens

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Καραπαπάς, διαμαρτυρήθηκε στον Μπαλτάκο για τον ορισμό Κατοίκου

Η ΚΕΔ αποφάσισε να στείλει έναν νεοφερμένο «κομάντο ειδικών αποστολών» (Κατοίκο) στη Φθιώτιδα για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής στη Super League, με την αντίδραση των Ερυθρολεύκων σε αυτή την επιλογή να είναι άμεση μέσω του Κώστα Καραπαπά.

Κομάντο ειδικών αποστολών (Κατοίκος) στο Λαμία – Ολυμπιακός, ο Νορβηγός Εσκάς στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον ορισμό του συγκεκριμένου άπειρου και «επικίνδυνου» ρέφερι στο ματς της Κυριακής, με την απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ να είναι η αναμενόμενη: «Δεν ευθύνομαι εγώ για τους ορισμούς αλλά ο Μπένετ», τού ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπαλτάκος, με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή της Λίγκας να παραμένει πάντως… εξαφανισμένος!

Ο ορισμός του Κωνσταντίνου Κατοίκου στο Λαμία – Ολυμπιακός πραγματικά προκαλεί μεγάλες απορίες. Κυρίως επειδή πρόκειται για έναν «αλεξιπτωτιστή» ρέφερι που υπήρξε για χρόνια αγαπημένο παιδί του Δημητρίου στα τοπικά πρωταθλήματα (με κάμποσες επιτυχημένες «αποστολές» στο ενεργητικό του) και που ο Κλάτενμπεργκ πέρυσι τον είχε βγάλει ακατάλληλο για τη μεγάλη κατηγορία. Θυμίζουμε ότι βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης, Κωνσταντίνου, 4ος ο Τσαγκαράκης και στο VAR ο Περράκης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς