22.4 C
Athens

Ανδρεόπουλος: Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει ξανά σε τελικό και θα τον κατακτήσει (vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup από τον ψυχωμένο Ολυμπιακό, σε ένα αγωνιστικό διήμερο που οι Πράσινοι διασύρθηκαν εντός κι εκτός τάραφλεξ, με τα όσα έγιναν την Τετάρτη κι οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, φανερά στενοχωρημένος από τη σημερινή εξέλιξη κι αφού «αθώωσε» τους οπαδούς της ομάδας του για τα τραγικά χθεσινά επεισόδια, τόνισε πως οι Πράσινοι θα επιστρέψουν στο μέλλον σε έναν ευρωπαϊκό τελικό κι αυτή τη φορά θα τον κατακτήσουν…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αγωνιστικό σκέλος του ματς: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Ολυμπιακός ανέβασε ποιότητα από το σερβίς, μας έβγαλε έξω από το φιλέ, αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε στην επίθεση και έτσι πήρε τη νίκη»

Για το αν θεωρεί ότι οι παίκτες του χαλάρωσαν μετά τη νίκη στο πρώτο ματς: «Δεν συμβαίνουν αυτά στις μεγάλες ομάδες, δώσαμε ένα σκληρό παιχνίδι, το χάσαμε, είμαστε στενοχωρημένοι, αυτό έγινε. Δεν παρασύρθηκε το μυαλό οποιουδήποτε για το πόσο δυνατό παιχνίδι θα ήταν.

Θέλω να σας πω ότι είμαστε πολύ στενοχωρημένοι σήμερα από το αγωνιστικό μέρος και για αυτό που συνέβη χθες, χωρίς υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού και των οπαδών του. Ο Παναθηναϊκός αυτό που έχει σχεδιάσει όλα αυτά τα χρόνια και αυτό που κάνει είναι να είναι ενιαίος. Οι εκάστοτε διοικήσεις του, αυτοί που εργάζονται, οι παίκτες, όλοι ενωμένοι έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό εδώ, από εκεί που ξεκίνησε. Όπως τον Δεκέμβρη του 2021 δώσαμε μεταξύ μας μια υπόσχεση σε ένα παγκάκι στην Κωνσταντινούπολη, θα το κάνουμε πράξη. Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει ξανά τελικό και θα τον κατακτήσει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς