20.6 C
Athens

Η Λίβερπουλ μπαίνει στη διεκδίκηση του Γκβαρντιόλ

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γιόσκο Γκβαρντιόλ έχει αρχίσει να εκφράζει η Λίβερπουλ, μπαίνοντας και αυτή σε μια μακρά λίστα από ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γιόσκο Γκβαρντιόλ θα είναι το καλοκαίρι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, καθώς ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός κέρδισε τις εντυπώσεις και ήδη έχει τραβήξει πάρα πολλά βλέμματα πάνω του.

Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του Γκβαρντιόλ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Επίσης Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, ενώ και η Λίβερπουλ μπαίνει πλέον στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Η διοίκηση της Λειψίας δαπάνησε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη ο μάνατζερ του επεξεργάζεται τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ρήτρα εξαγοράς 110 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του και ο Γιούργκεν Κλοπ τον θέλει για παρτενέρ του Φαν Ντάικ στην άμυνα των Κόκκινων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς