17.7 C
Athens

Ο Νεϊμάρ έπνιξε τον πόνο του για την ήττα της Παρί σε τουρνουά πόκερ

Η εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν στους 16 του Champions League δε στάθηκε ικανή να χαλάσει το εξωαγωνιστικό πρόγραμμα του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος είχε κλείσει τη θέση του σε τραπέζι πόκερ την επομένη της ήττας στο Παρκ ντε Πρενς και δε θεώρησε σκόπιμο να απουσιάσει από το Hyatt Regency του Παρισιού τη βραδιά του τουρνουά. Παρά τις προσπάθειές του να περάσει… κάτω από τα ραντάρ, εμφανιζόμενος με καπέλο και κουκούλα, τόσο ο επίσημος λογαριασμός του Poker Stars όσο και οι παίκτες που κάθονταν δίπλα του ανέβασαν φωτογραφίες του στα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Παρί είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του Νεϊμάρ, χαρακτηρίζοντας τη στάση του ανεύθυνη, τη στιγμή που η ομάδα παλεύει να μείνει εντός των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της. Σε αντίθεση, πάντως, με το γήπεδο, ο Βραζιλιάνος τα πήγε καλά στη βραδιά πόκερ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του και στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας ελπίζουν πάντως ότι αυτή τη φορά θα τηρήσει τα προσχήματα και δε θα εμφανιστεί με τις μάρκες ανά χείρας…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς