25.4 C
Athens

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Η εξήγηση της ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά και οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων»

Με μία λιτή ανακοίνωση περιέγραψε η ΕΛ.ΑΣ. όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά και οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Σύμφωνα με την εξήγηση της αστυνομίας, η ένταση ξεκίνησε όταν 200 οπαδοί των Πρασίνων προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών.

«Περίπου 200 φίλαθλοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο άνευ εισιτηρίου, ενώ φίλαθλοι που είχαν εισέλθει επιχείρησαν να βάλουν και όσους δεν είχαν εισιτήριο. Επενέβησαν τα ΜΑΤ, έγινε χρήση χημικών, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ υπάρχουν και 5 τραυματίες αστυνομικοί», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός είχε καταλογίσει όλες τις ευθύνες για τα επεισόδια στην αστυνομία, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι μπορεί υπήρχε πρόθεση πίσω από τη στάση των ΜΑΤ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στις 14.30, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Την Πέμπτη (16/2) στις 14:30 το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς