23.8 C
Athens

Ασύλληπτος Τεντόγλου: Έκανε νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο με απίθανο άλμα στα 8,41μ. (vid)

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε (ξανά) τον εαυτό του όχι μόνο για το άλμα στα 8,41μ. στο Λιεβέν, αλλά και γιατί και με τις τέσσερις προσπάθειές του κατέγραψε τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο φέτος

Συγκλονιστικός ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν, όπου κατέρριψε τρεις φορές την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, σταματώντας στα 8,41μ.

Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής του μήκους το πήρε προσωπικά μετά την ακύρωση της καλύτερης επίδοσης στον κόσμο όπου κατείχε και την ξαναπήρε πίσω και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού την κατέρριψε τρεις φορές!

 

Αρχικά έκανε άλμα στα 8,32μ. στέλνοντας το μήνυμα, αλλά αυτό που θα ακολουθούσε δεν το περίμενε κανείς. Στη συνέχεια ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,37 καταρρίπτοντας ξανά την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, ενώ το καλύτερο το άφησε για το τέλος.

Η World Athletics ακύρωσε το κορυφαίο άλμα του Τεντόγλου στο 2023 για τον πιο απίθανο λόγο!

Ο ίδιος με ανάρτηση του μετά την απόφαση για ακύρωση της επίδοσης του στο μίτινγκ του Τορούν είχε τονίσει πως μπορεί να ξανακάνει εύκολα το 8,40μ. που του είχε ακυρωθεί. Τα λόγια του δεν ήταν του αέρα, επιβεβαιώνοντας το και καταρρίπτοντας για τρίτη φορά στον αγώνα την καλύτερη επίδοση στον κόσμο κάνοντας μάλιστα άλμα στα 8,41μ, μεγαλύτερο δηλαδή από αυτό που του είχε ακυρωθεί.


Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει έναν τρομερό αγώνα, με όλες τις προσπάθειες του να είναι πάνω από τα 8,32μ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς