21 C
Athens

Οι παίκτες του ΟΦΗ βρέθηκαν σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Ο ΟΦΗ δείχνει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κοσμάς Τσιλιανίδης, Απόστολος Διαμαντής, Νίκος Χριστογεώργος και Βασίλης Σηφάκης βρέθηκαν σε εκδήλωσε που διοργανώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου παιδιών και εφήβων.

Οι Κρητικοί έχουν αποδείξει στο παρελθόν με δράσεις το κοινωνικό τους πρόσωπο και δεν σταματάνε. Σήμερα (15/2) ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Απόστολος Διαμαντής, Νίκος Χριστογεώργος και Βασίλης Σηφάκης, βρέθηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου παιδιών και εφήβων, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο ΟΦΗ:

«Πάντα δίπλα στους «δικούς μας ήρωες»!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κοσμάς Τσιλιανίδης, Απόστολος Διαμαντής, Νίκος Χριστογεώργος και Βασίλης Σηφάκης βρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν Η Παρέα της Αγάπης με την Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων ΠαΓΝΗ και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου παιδιών & εφήβων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς