21.9 C
Athens

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-10: Πρώτη απώλεια για τους Ερυθρόλευκους στον Λαιμό (hls)

Φρένο στο νικηφόρο σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο έβαλε η Βουλιαγμένη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (10-10) σε μια πολύ χορταστική αναμέτρηση στον Λαιμό.

Ο ΝΟΒ έπαιξε το δικό του χαρτί για νίκη προκειμένου να πιάσει τους Ερυθρόλευκους ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων έμεινε αναλλοίωτη κι ο Ολυμπιακός διατηρεί την απόσταση των δύο βαθμών από τον αντίπαλό του.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και βρήκαν ένα καλό προβάδισμα δύο τερμάτων στην αρχή του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να μετατρέπει το 3-1 σε 3-3.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν μαζί, με τον Καπότση πάντως να πετυχαίνει το 7-6 στο τέλος της δεύτερης περιόδου και να διατηρεί το προβάδισμα για τη Βουλιαγμένη που είδε τον Ολυμπιακό να χάνει πολλές επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω (με 4/10 έκλεισε το ματς). Ο Φουντούλης και ο Γενηδουνιάς ισοφάρισαν στην τέταρτη περίοδο (9-9) και ο ο Καπότσης πέτυχε το 10-9. Στον παίκτη παραπάνω, ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε σε 10-10, στο 2:05 με ακόμη ένα προσωπικό του γκολ (3 συνολικά).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 4-3, 1-1, 2-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Σπηλιόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς