19.7 C
Athens

Σιώπης: Οι Έλληνες θα βοηθούν πάντα τους Τούρκους, συγκινήθηκα από αυτές τις εικόνες

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο λαός της Τουρκίας μετά τον φονικό σεισμό και τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, δηλώνοντας συγκινημένος από τη βοήθεια που πρόσφεραν οι Έλληνες στη γειτονική χώρα.

Η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στη Βασιλεία για το Conference League, σε ένα παιχνίδι που τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους.

Μετά το κάλεσμα του Τάσου Μπακασέτα, ο Μανώλης Σιώπης πραγματοποίησε δηλώσεις και κάλεσε από την πλευρά του τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο. Παράλληλα μίλησε για το άσχημο γεγονός, αλλά και για τη βοήθεια που πρόσφερε η Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός.

Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς