23.3 C
Athens

Τοποθετήθηκε η NOVA για το Αστέρας – ΠΑΟΚ: «Ο τηλεοπτικός πάροχος δεν συνδέεται με τις αποφάσεις των διαιτητών» (vid)

Το συνδρομητικό κανάλι τοποθετήθηκε επίσημα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως «δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού επιτελείου»

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε με δύο μέρες καθυστέρηση για το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Αστέρας στις καθυστερήσεις της μεταξύ τους αναμέτρησης και ζήτησε εξηγήσεις (και) από τη NOVA για τα ριπλέι.

Το συνδρομητικό κανάλι δημοσίευσε ένα νέο video με στιγμιότυπα του αγώνα και στα οποία συμπεριλαμβάνεται ολόκληρη η φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως υπάρχει οφσάιντ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της NOVA:

«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, τα replay που προβλήθηκαν επικεντρώθηκαν στο γκολ και στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών για επιθετικό φάουλ.

To στιγμιότυπο από το ξεκίνημά του, αναρτήθηκε στο novasports.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και έχει ήδη προστεθεί στα highlights.

Ο τηλεοπτικός πάροχος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού επιτελείου, το οποίο μέσω VAR έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στο σύνολο των καμερών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς