18.2 C
Athens

Η Λιντς ρίχνει κλεφτές ματιές στον Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του προπονητή

Η Λιντς φέρεται να έχει κάνει συζητήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της για αντικαταστάτης του Τζέσι Μαρς

Μετά την απόλυση του Τζέσι Μαρς και τα συνεχόμενα «άκυρα» που τρώει από τους ελεύθερους προπονητές της αγοράς, η Λιντς ακόμη ψάχνεται για τη θέση του πρώτου προπονητή της με τους διοικούντες του συλλόγου να  ξεψαχνίζουν την ευρωπαϊκή -κι όχι μόνο- αγορά για τον κατάλληλο.

Στη μακρά λίστα των υποψηφίων φέρεται, σύμφωνα με τα βρετανικά και πορτογαλικά ΜΜΕ, να βρίσκεται και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Γκαράφα στο Κατάρ να έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα και για άλλες ομάδες στο Νησί. Μάλιστα, ήδη φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες συζητήσεις.

Βέβαια, σημειώνεται ότι ο Μαρτίνς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα από το Κατάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το παχυλό του συμβόλαιο δύσκολα θα τού επιτρέψει να αποχωρήσει από τη Μέση Ανατολή πριν την ολοκλήρωσή του.

Θυμίζουμε πως η Λιντς έχει δώσει τα ηνία ως τώρα στον Μάικλ Σκούμπαλα ο οποίος θα παραμείνει υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς