17.2 C
Athens

Η Μόντενα δίνει την επιλογή στον Ενγκαπέ να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι

Μπορεί ο Έρβιν Ενγκαπέ να διατηρεί συμβόλαιο με τη Μόντενα ως το 2024, ωστόσο μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος βέβαια δεν είναι αγωνιστικός – και πώς θα γινόταν να είναι άλλωστε από τη στιγμή που είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας – αλλά σχετίζεται με την αλλαγή στον προεδρικό θώκο μετά από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η διοίκηση της Μόντενα δίνει τη δυνατότητα στον 33χρονο σούπερ σταρ, εφόσον το επιθυμεί, να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα, του δίνει και προθεσμία να αποφασίσει ως το τέλος Μαρτίου.

Ο Ενγκαπέ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ωστόσο το σενάριο αποχώρησής του είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό δεδομένου πως με την Κάτια Πεδρίνι (πρώην πια πρόεδρο της ιταλικής ομάδας) είχε εξαιρετικές σχέσεις.

Ήδη μάλιστα ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει παρότι η Μόντενα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος αλλά και μια ανάσα από τους «4» του CEV Cup.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μετρά 14,1 πόντους με 46% στην επίθεση και εκπληκτικές επιδόσεις από τη γραμμή του σέρβις όπως συνηθίζει. Διανύει μάλιστα την 7η σεζόν του (σε διαφορετικές θητείες) στην ιταλική ομάδα με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2016.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς