17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Σλούκας και Πάπας ανεβάζουν στροφές ενόψει του προημιτελικού με τον Άρη

Θετικά είναι τα νέα στους Πειραιώτες για την κατάσταση των Κώστα Σλούκα και Τζορτζ Πάπας, που έβγαλαν μέρος της προπόνησης την Τετάρτη και λογικά θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Ερυθρολεύκων στην Κρήτη για το Final-8 του Κυπέλλου

Ευχάριστα είναι τα νέα με Σλούκα και Πάπας στον Ολυμπιακό ενόψει του Final-8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 16/2 μέχρι τις 19/2 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο άσοι των Ερυθρολεύκων που βρίσκονται εκτός δράσης με πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζουν στροφές στις προπονήσεις και την Τετάρτη (15/2) έβγαλαν μέρος αυτής δηλώνοντας έτοιμοι για τα ματς του Κυπέλλου.

Βέβαια, τα πάντα αναφορικά με την πλήρη αγωνιστική τους ετοιμότητα θα κριθούν αύριο (16/2) που το πιθανότερο είναι να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών που θα ταξιδέψει για την Κρήτη και θα δοκιμάσουν ξανά τις δυνάμεις τους στο παρκέ, με φόντο την προημιτελική μάχη κόντρα στον Άρη την Παρασκευή (17/2, 15:45).

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών και θα ταξιδέψει πάνοπλος για την τελική φάση του Κυπέλλου το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς