16.8 C
Athens

Ανένδοτος της ΑΕΚ για να πάρει το ματς στα χαρτιά: «Θα κάνουμε έφεση, δεχόμαστε πόλεμο»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί ότι δέχεται πόλεμο και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά για την περιβόητη υπόθεση της μεζούρας στο Περιστέρι

Ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό πως θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΑΕΚ, η οποία «γνωρίζει το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δέχεται».

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της δικαίωσε τον Ατρόμητο για την υπόθεση με τα δοκάρια λόγω έλλειψης υπαιτιότητας και αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας ανάμεσα στους Περιστεριώτες και την Ένωση.

Στην ΑΕΚ πάντως φαίνεται πως θα κάνουν τα πάντα για να μην γίνει αναμέτρηση, καθώς με την ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάνει γνωστό θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Με την ελπίδα πως η ΕΠΟ (του Τάκη Μπαλτάκου) θα δείξει μεγαλύτερη… κατανόηση στα επιχειρήματά της, κατακυρώνοντας υπέρ της ΑΕΚ έναν αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Επική δήλωση Κούγια: «Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου, Δοκάρια Ατρομήτου – Μπένετ, Μπαλτάκος, Μανούχος 12-0»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς