17.7 C
Athens

Σερβία: Με Νέντοβιτς και Μίτσιτς οι κλήσεις για τα παράθυρα του Παγκοσμίου με Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία

Με την Ελλάδα εκτός, και τη Μεγάλη Βρετανία εντός, θα αγωνιστεί η Σερβία στα δύο τελευταία ματς των παραθύρων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Με Νέντοβιτς και Μίτσιτς οι κλήσεις.

Η εθνική Σερβίας ετοιμάζεται για τα δύο τελευταία παιχνίδι των παραθύρων και χρειάζεται μία νίκη στα δύο παιχνίδι κόντρα σε Ελλάδα (24/2) και Μεγάλη Βρετανία (27/2) ή ήττα του Βελγίου ώστε να πάρει την πρόκριση για τη μεγάλη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κάλεσε 23 παίκτες και μεταξύ αυτών βρίσκονται μεγάλα αστέρια όπως οι Νέντοβιτς και Μίτσιτς, αλλά και τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του Προμηθέα και τον Αλέξα Ραντάνοβ του Περιστερίου.

Συνολικά 8 από τους παίκτες που κλήθηκαν αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας και μένει να φανεί πόσοι θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» καθώς εκείνες τις ημέρες υπάρχει αγωνιστική δράση στη διοργάνωση. Πρόκειται για τους Νέντοβιτς, Μίτροβοτς, Πετρούσεβ και Ντόμπριτς του Ερυθρού Αστέρα, τους Αβράμοβιτς και Άντζουσιτς της Παρτίζαν, τον Μίτσιτς της Εφές, και τον Γιάραμαζ της Μπάγερν.

Αναλυτικά οι κλήσεις: 

Ντανίλο Άντζουσιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Ντούσαν Μπέσλατς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Τζούρισιτς, Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κουρίτζα, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Μάρκο Γιέρεμιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Ντούσαν Μίλετιτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Λούκα Μίτροβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκο Πεκάρσκι, Φιλίπ Πετρούσεβ, Αλέξα Ραντάνοβ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Αλέξα Ουσκόκοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς