19 C
Athens

Με νέα διαιτητική σύνθεση το Ατρόμητος – ΑΕΚ, οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του

Με νέα διαιτητική σύνθεση θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ, μετά την απόφαση του μονομελές πειθαρχικού οργάνου της Super League να δικαιώσει τους Περιστεριώτες. Οι πιθανές ημερομηνίες της διεξαγωγής του αγώνα.

Νέα διαιτητική σύνθεση θα ορίσει η ΚΕΔ για τον αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά μετά από απόφαση του μονομελές πειθαρχικού οργάνου της Super League, το οποίο δικαίωσε τους Περιστεριώτες καθώς όπως ανέφερε δεν είχαν κάποια υπαιτιότητα για το θέμα που προέκυψε με την εστία και τους αναγνωρίστηκε πως κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλύσουν το ζήτημα.

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Δικαιώθηκαν οι γηπεδούχοι, ορίζεται εκ νέου η αναμέτρηση

Την αναμέτρηση στις 5 Φεβρουαρίου που δεν έγινε ποτέ είχε οριστεί να διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος, με βοηθούς του τους Κωστάρα Πολυχρόνη και Μπαουξμπάουμ Ρέινχαρντ, ενώ 4ος ήταν ο Περράκης Κωνσταντίνος και στο VAR ο Κουμπαράκης Στέφανος.

Η ΚΕΔ θα ορίσει νέα διαιτητική σύνθεση για την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, για την οποία υπάρχουν δύο πιθανές ημερομηνίες να διεξαχθεί, πάντα με τα υπάρχοντα δεδομένα αφού υπάρχει η δυνατότητα η Ένωση να ασκήσει έφεση για την απόφαση.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά καθώς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου και ως εκ τούτου ο αγώνας πρέπει να γίνει πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία για να ξεκινήσουν τα playoffs και τα playouts αντίστοιχα.

Οι πιθανές ημερομηνίες για την πραγματοποίηση του αγώνα είναι τα διήμερα 22-23 Φεβρουαρίου και 8-9 Μαρτίου, καθώς τα Σαββατοκύριακα υπάρχει η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος που συνεχίζεται κανονικά, ενώ στη 1 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς