24 C
Athens

«Ο Τόνι Πάρκερ πουλάει τις μετοχές του στη Βιλερμπάν»

Την απόφαση να πουλήσεις τις μετοχές που έχει στη Βιλερμπάν πήρε ο Τόνι Πάρκερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Equipe.

Το πακέτο των μετοχών του στη Βιλερμπάν είναι έτοιμος να πουλήσει ο Τόνι Πάρκερ, σύμφωνα με την Equipe. Ο Γάλλος θρύλος φαίνεται να έχει βρει ήδη υποψήφιο αγοραστή και αυτός είναι ο πρόεδρο της εταιρείας Smart Good Things, Σερτζ Μπουένο, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γαλλία και το Ισραήλ.

Ωστόσο, ο Πάρκερ φαίνεται πως δεν θα εγκαταλείψει εντελώς την ομάδα, καθώς αναμένεται να έχει διοικητικό ρόλο, χωρίς να διευκρινίζεται αν παραμείνει στη θέση του προέδρου που κατέχει από το 2014.

Ο θρύλος των Σπερς μπήκε στο διοικητικό σχήμα της ομάδας για πρώτη φορά το 2009. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Equipe, η απόφαση που πήρε ο Πάρκερ οφείλεται στη δυσαρέσκεια του κόσμου για τη φετινή πορεία της Βιλερμπάν.

Οι Γάλλοι έχουν ρεκόρ 8-16 και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της EuroLeague, ενώ τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν πάνε καλύτερα, καθώς μετράει 11 νίκες και 9 ήττες και είναι στην 7η θέση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς