17.4 C
Athens

Η συγκινητική ανάρτηση του Κανός: «Σε αγαπώ πολύ μαμά, θα μου λείψεις»

Συνεχίζει να συγκινεί ο Κανός, μετά τη χθεσινή αφιέρωση του γκολ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ραγίζει καρδιές ο Σέρτζι Κανός με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ισπανός πέτυχε το πρώτο γκολ με την Ερυθρόλευκη φανέλα και φυσικά το αφιέρωσε στη μητέρα του που έφυγε την περασμένη Πέμπτη από τη ζωή.

Ο Κανός ράγισε καρδιές λίγες ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, στέλνοντας ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα συνεχίσει να παλεύει για τη μητέρα του.

Αναλυτικά:

«Σ’ αγαπώ μαμά μου.

Είμαι συγκινημένος που το γράφω αυτό, τόσο σύντομα, αλλά ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Με ένα κείμενο, ένα τηλεφώνημα ή με μία αγκαλιά. Σας ένιωσα όλους κοντά στην οικογένειά μου.

Νιώθω απίστευτα χαρούμενος που ένιωσα ότι η μητέρα μου μας μετέδωσε το ίδιο πράγμα. Ευτυχία. Και έτσι πρέπει να συνεχίσω γιατί δεν είμαι λυπημένος, απλά θα μου λείψεις τόσο πολύ μαμά. Θα συνεχίσω να παλεύω με ένα χαμόγελο για εσένα.

Σ’ αγαπάω τόσο πολύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SERGI CANÓS (@sergicanos)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς