18.2 C
Athens

Στην εντατική σε σταθερή κατάσταση ο Νταντσένκο

Ο Ουκρανός παίκτης της ΑΕΚ νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική, μετά την τριπλή ανακοπή που υπέστη στην προπόνηση της Ζόρια

Κρίσιμη, αλλά σταθερή είναι η κατάσταση του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην εντατική, αφού υπέστη τριπλή ανακοπή στην προπόνηση της Ζόρια.

«Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση του και μένει να διαπιστώσουν πόσο εκτεταμένη ήταν η καρδιακή προσβολή. Από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ή όχι», αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ουκρανία για την κατάσταση υγείας του 28χρονου δεξιού μπακ, αναφέροντας μάλιστα λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό:

«Στη μέση της προπόνησης οι συμπαίκτες του παρατήρησαν ότι ο Νταντσένκο συμπεριφέρεται περίεργα. Άρχισε να κουνιέται από άκρη σε άκρη, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του. Οι παίκτες τον πλησίασαν για να ελέγξουν τον σφυγμό του και δεν είχε. Του έγιναν ενέσεις για να ξεκινήσει ξανά η καρδιά και χρειάστηκε άμεσα απινιδωτής, διαδικασία που διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η καρδιά σταμάτησε τρεις φορές».

Ο παίκτης της ΑΕΚ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τουρκικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς