17.4 C
Athens

Γουόκαπ: Είπα στον μάνατζερ μου μην έρθεις πριν να είσαι έτοιμος να υπογράψουμε την ανανέωση με τον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως έχει ταιριάξει απόλυτα στον σύλλογο και έδειξε πως... ανυπομονεί για την επέκταση του συμβολαίου του

Απόλυτα αφοσιωμένος στον στόχο του Κυπέλλου, αλλά με την επιθυμία να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να αγωνίζεται εδώ εμφανίστηκε ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε πως είπε στον εκπρόσωπό του να έρθει σε εκείνον όταν είναι έτοιμα όλα για τις υπογραφές και ξεκαθάρισε πως αυτό που τον κέντρισε στους Ερυθρόλευκους και τον έκανε να θέλει να μείνει εδώ είναι οι φιλοδοξίες και το όραμα που έχει ο σύλλογος.

 

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από όσα είπε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ:

«Το μόνο που θα πω είναι ότι αγαπώ να ζω εδώ και δεν θέλω να υπερκεράσω κάποια προτεραιότητα, ούτε να ασκήσω πίεση για κάτι. Αλλά μου αρέσει πολύ εδώ. Το αν θα ανανεώσω είναι κάτι που θα το βρει ο ατζέντης μου με την ομάδα, εγώ δεν εμπλέκομαι σε αυτές τις συζητήσεις. Είπα στον μάνατζέρ μου, μην έρθεις σε μένα πριν να είσαι έτοιμος να υπογράψουμε. Έχω όμως πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ αυτή την εβδομάδα με το Κύπελλο.

Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα εδώ, για το όραμα και τι φιλοδοξία που είχε το κλαμπ. Θέλαμε να χτίσουμε κάτι. Εδώ επιτυχία είναι επιτευχθούν οι κορυφαίοι στόχοι, να κερδίσουμε την EuroLeague, να κατακτήσουμε το triple-crown. Και αυτό είναι πάντα το πρώτο βήμα γιατί πάντα ψάχνω τη φιλοδοξία του συλλόγου.

Τη στιγμή που αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι είναι ωραία, είναι αρκετά, τότε παραιτείσαι. Αυτή είναι λάθος νοοτροπία. Η σωστή σκέψη είναι ότι ακόμα κι αν έχουμε κάνει κάτι φανταστικό φέτος, την επόμενη χρονιά προσπαθείς να τα πας ακόμα καλύτερα. Είμαι χαρούμενοι που είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι.

Ταίριαξα με τον Ολυμπιακό σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Με τη φιλοσοφία του προπονητή, αλλά και με το έμψυχο δυναμικό. Όλοι στο ρόστερ, από τον πρώτο μέχρι το δωδέκατο παίκτη ταιριάζουμε πάρα πολύ καλά, παίζουμε καλά μαζί, δεν είμαστε εγωιστές. Για να είμαι ειλικρινής, το να είσαι μέλος ενός συνόλου που όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στόχο που έρχεται μπροστά μας και όχι ο καθένας στον εαυτό του είναι μια πραγματικά μεγάλη χαρά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς