19.3 C
Athens

Οι Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη θριάμβευσαν στον εκθαμβωτικό τελικό του Super Bowl (vid)

Απολαυστικό το θέαμα στον μεγάλο τελικό του Super Bowl με τον Γιώργο Καρλαύτη να γίνεται μόλις ο δεύτερος Έλληνας που κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο με τη φανέλα των Κάνσας Σίτι Τσιφς - Εκθαμβωτική η Ριάνα στο halftime-show που έσπασε τα κοντέρ

Οι Kansas City Chiefs κατέκτησαν το Super Bowl.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό η ομάδα του Ελληνοαμερικανού, Γιώργου Καρλαύτη, νίκησε με 38-35 τους Philadelphia Eagles.

Ο αγώνας ήταν άκρως συναρπαστικός και κρίθηκε 11” πριν το τέλος του αγώνα. Ο Μπάτκερ με ένα field goal έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κι έκανε την ανατροπή. Ο Γιώργος Καρλαύτης στην πρώτη του χρονιά στο NFL κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, με εκατομμύρια μάτια να τον παρακολουθούν.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Μαχόουμς, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και βοήθησε την ομάδα του Κάνσας στα μέγιστα.

Μάλιστα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος quarterback που έχει δύο τίτλους Super Bowl και ισάριθμους τίτλους MVP, πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια. Οι προηγούμενοι αθλητές που είχαν πετύχει ανάλογο επίτευγμα ήταν οι: Πέιτον Μάνινγκ, Τζο Μοντάνα, Τομ Μπρέιντι και Τζόνι Ουνίτας.

Παράλληλα, εκθαμβωτικό ήταν για άλλη μία χρονιά το σόου στο ημίχρονο του αγώνα, που περίμεναν και οι περισσότεροι, με την Ριάνα να κλέβει την παράσταση σε μία μοναδικής παραγωγής μίνι-συναυλία που «έσπασε» τα κοντέρ της τηλεθέασης παγκοσμίως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς